MENU

Nový Ssangyong Rexton 2023: Další facelift v řadě

Automobilka SsangYong uvádí na náš trh nový model Rexton. Exteriér navazuje na stávající model a liší se jen v několika málo detailech. Můžete si všimnout nového designu disků 20” kol nebo dynamická funkce LED směrovek. Ta největší modernizace se však udála v interiéru.

Nová palubní deska i infotainment

Palubní deska prošla výrazným redesignem, nyní působí luxusnějším dojmem. Nově nabízí 12,3” dotykový displej systému Smart Audio Multimedia, která se inspirovala světem tabletů. Nový je také ovládací panel dvouzónové automatické klimatizace, který je nově digitální, ale stále ergonomicky propracovaný tak, aby jeho ovládání bylo co nejjednodušší. Další novinkou v interiéru je přítomnost konektorů USB-C pro  přední i zadní pasažéry.

Nový Ssangyong Rexton 2023 interiér

Modifikace výbavových úrovní

Nový Ssangyong Rexton začíná na výbavě CLUB s cenou od 859 900 Kč (což je stejně jako doposud). Druhý stupeň nazvaný CLEVER zákazník pořídí od 1 029 900 Kč. Verze PREMIUM začíná na 1 249 900 Kč a stejně tak výbava je nesrovnatelně bohatější než v případě základních verzí. Nově již ve standardu zahrnuje položky TECH paketu a PREMIUM+ paketu z předchozí verze Rextona.

TEST: SsangYong Rexton s multimediálním paketem

Do standardní výbavy tak nově přibyly následující položky  (detekce slepého úhlu s varováním při změně jízdního pruhu (BSD+LCW), asistent nouzového brzdění (BSA), systém udržování vozu v jízdním pruhu (LKAS), asistent zadního příčného provozu (RCTA), varování pro bezpečné vystoupení z vozidla (SEW), adaptivní tempomat, 360stupňovou kameru (AMS), elektrické ovládání dveří zavazadlového prostoru SMART, sluneční roletky pro okna druhé řady sedadel a paměť nastavení elektrického sedadla řidiče a vnějších zpětných zrcátek. Více informací o jednotlivých výbavách najdete na webu.

Nový Ssangyong Rexton 2023 20" kola

Akční nabídka Premium+

Stále je však platná akční nabídka Ssangyong Rexton PREMIUM+ na skladové vozy. Zdarma tak zákazník získá výbavu v hodnotě 70 000 Kč. Konkrétně se jedná například o  360stupňovou kameru (AMS), elektrické ovládání dveří zavazadlového prostoru SMART, detekci slepého úhlu s varováním při změně jízdního pruhu (BSD+LCW), sluneční roletky pro okna druhé řady sedadel, paměť nastavení elektrického sedadla řidiče a vnějších zpětných zrcátek a výstrahu zadního příčného provozu (RCTW).

 

Zdroj: Ssangyong Česká republika

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *