MENU

Sortiment originálních olejů KIA

Značka KIA představuje po vzoru jiných automobilek svou novou řadu originálních motorových olejů s označením ‚Kia Original Oil‘. Tyto oleje bude možné zakoupit pouze v dealerské síti. Oleje jsou navrženy tak, aby byla zachována maximální životnost, hospodárnost a výkon zážehových i vznětových agregátů.

KIA originální motorové oleje

Foto: KIA MOTORS Czech

Výměna či dolití

Nové oleje budou dealeři nabízet všem zákazníkům, kteří navštíví servis za účelem výměny nebo dolití motorového oleje. Pro potřeby dolití mezi intervaly bude k dispozici menší balení. Fred Sihler: „Přivývoji produktů řady Kia Original Oil jsme využili tytéž odborné znalosti, jaké uplatňujeme při navrhování motorů pro naše vozidla. Originální oleje byly navrženy tak, aby chránily spalovací motory Kia a zajistily jejich dlouhou životnost; jejich použití také znamená co nejhospodárnější chod našich vyspělých motorů. Tyto oleje přinášejí zákazníkům tu výhodu, že jejich prodejce vozů Kia jim dokáže nabídnout motorový olej ve správné specifikaci pro daný vůz.“.

RECENZE: KIA Stinger GT s TomTom online službami

Nutnost kvalitního mazání

Díky downsizingu, tedy snižování objemu motoru jsou kladeny velmi vysoké požadavky na mazání. Originální oleje Kia jsou vyvinuty s ohledem na ochranu spalovacích jednotek a zachování jejich požadovaných parametrů. Zákazník si může vybrat z těchto specifikací: 0W30 C2, 5W30 C3 & A5/B5, 5W40 A3/B4 a10W40 A3/B3.

Již nyní lze nové oleje Kia zakoupit u dealerů v České republice. Základní cena 1litru je stanovena na 290,- korun (bez DPH).

 

Zdroj: KIA MOTORS Czech

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *