MENU

Tvůrce Siri: Od Applu až k Renaultu

Luc Julia, jako světový expert na umělou inteligenci a spolutvůrce hlasového asistenta Siri (Apple), spojil síly s Renaultem na pozici vědeckého ředitele.

„To, že přichází Luc Julia, je pro podnik skvělá zpráva. Jeho výjimečná kariéra v oblasti umělé inteligence, dat a konektivity věcí bude mít klíčový význam pro urychlení realizace naší strategie a pro to, abychom se stali „tech podnikem“.. Renaulution je založena na talentech, zkušenosti a vynalézavosti týmů a my jsme velmi šťastni, že můžeme přijmout Luca v této době transformace podniku“, prohlásil Luca de Meo.

Luc_Julia_Renault_Siri

„Jsem velmi šťastný a pyšný na to, že se dnes připojuji ke skupině Renault, klenotu francouzského automobilového průmyslu. Jsem také šťastný, že mohu odstartovat Renaulution a spojit týmy, které vytvářejí tech automobilku budoucnosti. Společně a na základě mých zkušeností v oblasti rozhraní člověk-stroj a propojených prvků získáme nové a jedinečné zkušenosti pro naše zákazníky uvnitř jejich vozidel i mimo ně. Vytvoříme tak hodnoty pro všechny značky v rámci skupiny“, uvedl Luc Julia.

Umělá inteligence a konektivita

Luc Julia bude mít za úkol podporovat odbornosti a značky ve vytváření a realizaci plánu skupiny Renault v oblasti klíčových inovací a technologií, abychom mohli reagovat na výzvy mobility budoucnosti. V této souvislosti bude působit jako expert v tak různorodých oblastech, jakými jsou umělá inteligence, rozhraní člověk-stroj, konektivita a počítačové programy. Bude dohlížet na výzkum a vývoj těchto technologií a inovací za účelem jejich začlenění do plánu výrobků a služeb skupiny. Bude také zajišťovat zpětnou vazbu ve vztahu ke klíčovým aktérům a partnerům oboru, zejména v rámci Softwaru Republika.

Written by:

Published on: 10.5.2021

Filled Under: Hlavní strana, Novinky

, , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *