MENU

Lexus se postará o program Primátorek 2019

Chystáte se na Primátorky 2019? Kromě výborných výsledků špičkových veslařů, uvidíte i nejnovější modely špičkových aut značky Lexus. Automobilka se stala již podruhé hlavním partnerem tohoto závodu v centru Prahy, které se uskuteční 8. a 9. června. Lexus během nich v rámci doprovodného programu představí svůj nový model UX, oslaví 30 let své existence a nebudou chybět ani ambasadoři Zdeněk Pohlreich nebo Petr Kopfstein.

Primátorky 2019 Lexus

Smysl pro tradici a výkon

Tradiční primátorky a Lexus pojí velmi podobná filozofie a zejména smysl pro tradici a výkon. Již 30 let vytváří vozy výjimečné svým designem a nejmodernějšími technologiemi, které reprezentují například mimořádně výkonné a zároveň k životnímu prostředí šetrné hybridní pohony. V případě Primátorek jde už o 106. ročník tohoto závodu, který patří k nejtradičnějším sportovním akcím v České republice. Primátorky jsou proslulé nejen dlouhou tradicí, ale také svojí netypickou dráhou se zatáčkou. Cíl závodu byl vždy volen tak, aby se mohl stát snadným cílem nedělních procházek Pražanů.

Náplavka se pochlubí celou modelovou řadou

Nejnovější model Lexus UX je toho dokonalým příkladem. V Lexus zóně na pražské Náplavce si návštěvníci budou moci prohlédnout i otestovat vůz, který výjimečným způsobem kombinuje vlastnosti crossoveru a městského vozu. Kromě něj však bude na Náplavce vystavena kompletní řada modelů Lexus dostupných v České republice včetně vlajkových sedanů LS a ES.

Na vlnách emocí

“Lexus nejsou jen auta, je to životní styl. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který jezdí modely Lexus už dlouhá léta, speciálně pro tuto příležitost vytvoří takzvaný signature dish. Primátorky bude z Lexus zóny sledovat třeba také náš další ambasador Petr Kopfstein,” přibližuje program manažer Lexus Česká republika Jakub Květoň.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *