MENU

Druhý showroom BMW v Ostravě

Společnost CarTec Ostrava se rozhodla otevřít v pořadí již druhý showroom. Najdete jej na Ruské ulici v Dolních Vítkovicích v Ostravě. Salon nese název CarTec 505, víte proč? Ten kdo Ostravu zná jistě ví, že industriální oblasti Dolních Vítkovice se neřekne jinak, než zkráceně DV. A když tato písmena převedeme na římské číslice, dostaneme onu číslovku „505“. Showroom poskytuje útočiště jak motocyklům BMW Motorrad, tak i ojetým vozům BMW Premium Selection. Aby toho nebylo málo, na této adrese je k dispozici servis pro vozy starší 5 let nebo certifikovaná karosárna s lakovnou.

CarTec 505

Kratší lhůty na servis, kavárna a bar

Nový showroom se vyznačuje větším místem pro personál i samotné zákazníky. CarTec nyní garantuje špičkové služby, což má za následek zkrácení objednávkové lhůty pro servis, rychlejší řešení zakázek nebo bohatý sortiment originálního příslušenství BMW. Motivací pro vybudování nové budovy byla myšlenka, že majitelé motocyklů BMW Motorrad a vozů starších 5 let, si zaslouží více než jen obyčejné prodejní prostory a služby. Pro zpříjemnění chvil strávených v showroomu je k dispozici kavárenské posezení a bar ze kterého je krásný výhled na jedinečnou industriální oblast Dolní Vítkovice.

Společnost CarTec Ostrava

Společnost CarTec Ostrava je známý autorizovaný dealer vozidel BMW a MINI. Zákazníci si v showroomech mohou objednat kromě vozů značky BMW, sportovní modely divize BMW M, průkopnické produkty BMW i, ikonické vozy MINI nebo motocykly BMW Motorrad. Na své si přijdou i ti, kteří nechtějí zbrusu nový automobil, ale preferují výběr z prověřených ojetých vozů BMW Premium Selection. K dispozici je také kompletní sortiment příslušenství a autorizovaný servis s karosárnou a lakovnou.

 

Zdroj: BMW Group PressClub

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *