MENU

Pro ojetinu do Das WeltAuto

Sháníte ojeté, ale prověřené auto? V České republice je to problém! Vybírat můžete na inzerátech, v autobazarech nebo skupinách na sociálních sítích. Situace je taková, že každá pátá taková nabídka je podovdem na kupujícího. Odpovědí na tento problém je využít programu Das WeltAuto, která klade vysoký důraz na úroveň zákazníckých služeb.

Stále více zákazníků

Das WeltAuto je program prodeje kvalitních a prověřených ojetých vozů, na který se každým rokem obrací stále více zákazníků. Během prvních pěti měsíců tohoto roku si přišlo pro svůj nový automobil 8369 lidí. „Das WeltAuto se zaměřuje na širokou nabídků kvalitních a prověřených ojetých vozů ve spojení s atraktivními benefity a nadstandardními službami, což je kombinace, kterou oceňuje stále větší počet českých zákazníků,“ říká Martin Březina, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika.

Raději starší bílý kombík v benzinu

Poslední data ukazují velmi zajímavou věc. Vlivem různých kauz, týkajících se vozidel s naftovými agregáty, stále více řidičů tak upřednostňuje zážehové agregáty, tedy na benzin. paliva. Našli se i tací, kteří sáhli po stlačeném zemním plynu (CNG). Trend nákupu velmi mladých aut postupně klesá, nyní jsou v kurzu spíše 2-3 leté s nájezdem kolem 100 000 km. Nejžádanější barvou je stále bílá, hned po ní šedá nebo černá. Češi jsou známí svou praktičností, tudíž se není třeba divit, že raději sáhnou po karosářském provedení kombi.

Luxusní kousky jen výjimečně

Ten, kdo má na luxusní kousek jej raději koupí úplně nový, nicméně najdou se i tací, kteří chtějí ušetřit nemalý obnos. Nejdražšími prodanými auty potom jsou Mercedes-Benz G500 Brabus nebo Bentley Bentayga s minimálním nájezdem kilometrů.

 

Zdroj: Tiskové centrum Porsche Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *