MENU

Nový MINI Connected je tady

Od března 2018 bude pro všechny nové modely MINI k dispozici volitelná výbava v podobě integrované 4G SIM karty, která nabídne novou éru propojení. Nové digitální služby, jež tato karta podporuje, budou po představení nové generace MINI Connected k dispozici na 43 trzích po celém světě. To řidičům MINI umožní přístup k digitálnímu světu personalizovaných služeb, jejichž cílem je zjednodušení každodenní mobility a plánování, a také bezproblémová integrace MINI do jejich digitálního života.

Aktualizace ohlašuje příchod nejnovějších digitálních služeb do modelů MINI.
Volitelná 4G SIM karta a aktualizace aplikace MINI Connected umožní zákazníkům od března 2018 přístup k nejrůznějším digitálním službám. Mezi ně patří oznámení o vhodném času k odjezdu, zasílání adres z telefonu do vozidla, služby vzdálené obsluhy Remote Services (např. zamykání dveří vozu prostřednictvím chytrého telefonu) a v případě elektrifikovaných modelů MINI například časovač nabíjení, vyhledávač nabíjecích stanic či zobrazování hospodárnosti jízdního stylu.

ČTĚTE: Recenze MINI Cooper Clubman ALL4 s MINI Connected

Nově dostupná služba MINI Concierge Service nabízí skvělou asistenci na vašich cestách. Osobního asistenta lze dvacet čtyři hodin denně kontaktovat prostřednictvím telefonu a během cest si od něj vyžádat informace a přesné adresy nebo vyhledat dopravní spojení či praktické tipy. Rozšíření konektivity ve vozech MINI završuje propojení Apple CarPlay (k dispozici již nyní).

Nové služby MINI Connected budou nabízeny ve třech paketech: Connected Media, Connected Navigation a Connected Navigation Plus. Používají-li se v chytrém telefonu společně s aplikací MINI Connected, umožňují přístup k řadě digitálních služeb jak uvnitř automobilu, tak i mimo něj. Díky tomu se MINI stává prvním výrobcem kompaktních automobilů, který nabízí tak široké spektrum (digitálních) služeb.




Prvními modely, které budou s touto novou a rozšířenou konektivitou k dispozici, jsou nová 3- a 5dveřová MINI a nové MINI Cabrio. To znamená, že existující funkce v nabídce, mezi něž patří inteligentní tísňové volání a Teleservices, doplní nové služby, včetně služeb Concierge Service, dopravních informací v reálném čase RTTI s aktualizacemi navigačních map a MINI Online.

 

 

Written by:

Published on: 6.3.2018

Filled Under: Hlavní strana, Novinky

, , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *