MENU

Kia: Nová OTA aktualizace softwaru

Pro nový software již nemusejí majitelé automobilů značky Kia do servisu. Automobilka v rámci nejnovějších modelů nabízí automatický update softwaru infotainmentu prostřednictvím technologie OTA (Over-The-Air).

Dostupné od modelového roku 2022

Nejnovější technologie vzdáleného přístupu OTA je k dispozici pro všechna vozidla Kia od modelového provedení MY22 ve všech evropských zemích včetně České republiky. Funkce je podmíněna fungováním online služeb Kia Connect.

Nový design, zvuky i ovládání

Technologie zajistí snadný přístup k nejnovějšímu softwaru a opravě chyb pro infotainment, potažmo navigační systém. První „dálková“ aktualizace nabízí řadu vylepšení. Jedná se především o nový design motivu ECO pro elektrické modely (inspirovaný modelem EV6), dále nové zvuky ze světa přírody (Sounds of Nature) nebo vylepšené ovládání klimatizace či sedadel.

ČTĚTE: Kia nabízí levné nabíjení elektromobilů

Vyšší pohodlí a úspora času

Využití technologie OTA znamená pro zákazníka větší pohodlí a zejména úsporu času. Aktualizace probíhají automaticky a není nutné se o jejich chod nikterak starat. Ze strany Kia se tak jedná o další milník související s pokročilou konektivitou.

 

Zdroj: Kia exPRESS

 

Written by:

Published on: 15.2.2023

Filled Under: Hlavní strana, Novinky

, , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *