MENU

Skladové a ojeté vozy Mazda nyní přehledněji

Prohlédnout si nabídku předváděcích i skladových vozů Mazda v Česku a na Slovensku je od začátku letošního roku ještě snadnější. Portály mazdaihned.cz a mazdaihned.sk dostaly nový kabát. Kromě přehlednějšího menu nabízí nové stránky i lepší fotografie a řadu zlepšováků, které pomohou projít seznamy vozů daleko efektivněji.

Filtrování podle stáří, nájezdu nebo paliva

Stránky pro obě země jsou nyní v novém hávu: hned na titulní straně najdete snáze ovladatelné menu včetně možnosti filtrování hledaného vozu podle všech parametrů. Lze zvolit rozdělení na skladové, předváděcí a ojeté vozy či vybrat podle prodejce, modelu, motoru, paliva nebo i barvy. „Zakliknout“ můžete i právě probíhající prodejní akce, které by se na skladové vozy mohly vztahovat. U ojetých aut nechybí informace o jejich stáří a počtu najetých kilometrů. Fotografie vozů Mazda, které by přicházely v úvahu ke koupi, se dají jednoduše označit srdíčkem v pravém dolním rohu. Tím se přidají do jednoduchého seznamu oblíbených vozů.

TEST: Mazda 3: Setsakramentsky dobrá

Elektronická servisní kniha

Systém Elektronické servisní knížky, který zavedla Mazda již v roce 2006, umožní zájemcům o ojetý vůz přímo u autorizovaného prodejce zkontrolovat celou jeho servisní historii.

Každodenní aktualizace

Oba portály jsou denně aktualizovány, počet nabízených vozů se proto neustále mění, řádově se ale pohybuje ve stovkách kusů. Zájemce o vůz Mazda, který nechce čekat, má ideální možnost si na jednom místě projít kompletní nabídku skladových, referenčních nebo ojetých vozidel u všech prodejců Mazda – a s vybraným vozem od dealera ihned odjet.

Written by:

Published on: 31.1.2021

Filled Under: Hlavní strana, Novinky

, , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *