MENU

Levné mytí auta: Digitální automyčka

Nechce se vám plýtvat čas mytím auta pomocí houby, kýblu se šamponem a hadice? Možností jak vozidlo umýt existuje hned několik. Stačí navštívit populární bezkontaktní myčku nebo zajet do moderní šetrné mycí linky s pěnovými kartáči. A právě o druhé variantě bude tento článek, protože jsem si oblíbil aplikaci Mycí Digi Linka od Benziny, která funguje skvěle a šetří váš čas i peněženku.

Mycí digi linka Benzina

Mobilní aplikace zdarma

Společnost Benzina se rozhodla, že půjde svým zákazníkům naproti, ušetří jim jak čas, tak i peníze. Udělala to poněkud netradičně, za to zajímavě, vydala totiž bezplatnou aplikaci MYCÍ digi linka, která je určena pro mobilní platformu iOS i Android a pomocí ní získáváte přehled o:

  • mycích linkách Benzina v okolí,
  • jejich obsazenosti,
  • ceníku,
  • ovládání mycí linky.

Stačí zadat SPZ a vjet do myčky

Nejprve je nutné zadat značku a model vozidla, jeho SPZ a také údaje o platební kartě, protože platba probíhá online. Celá aplikace je v moderní, a hlavně intuitivním kabátku. Po zapnutí se objeví seznam nejbližších mycích linek, které podporují tuto technologii. Poté si stačí jednu z nich vybrat, pomocí online kamery se podívat, jestli je obsazená a vyjet. Jakmile přijedete k mycí lince, kamera detekuje vaše vozidlo a vyzve k vybrání mycího programu. Jakmile jej potvrdíte, začnou se otevírat vrata myčky a v aplikaci se odpočítává čas do konce mycího cyklu.

Už žádná ztráta času ve frontě

Jak jsem již zmínil, platba probíhá online, tudíž by se mohlo zdát, že je konec čekání v nekonečných frontách u myček nebo kupování kupónů a karet u pokladny. Stačí pouze otevřít appku, najít nejbližší myčky a rozhodnout se podle obsazenosti. Platba online je také velmi příjemná, protože není potřeba ani vystoupit ze svého vozu a máte umyto.

První mytí za 49,-

Jako zaváděcí akci nabízí Benzina zvýhodněnou cenu na první mytí, která je symbolických 49 Kč. Vybrat si můžete jak ten nejlevnější program, tak i ten nejdražší. Pochopitelně jsem pro Polo zvolil ten nejdražší, který obsahoval také masáž karoserie, což mělo za následek opravdu hezký lesk, však posuďte sami a vyzkoušejte.

Mycí digi linka Benzina

Bohužel se svým soukromým autem tam asi těžko pojedu, protože se nemůžu zbavit pocitu, že kartáče nejsou tak šetrné pro lak karoserie. Dlouhodobé návštěvníky myčky potěší sleva 10 Kč z každého mytí, což se během roku naskládá na pár mytí gratis.

 

Foto: Filip Suchomel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *