MENU

Česko čeká kolaps na trhu s automobily

Společnost AAA AUTO v minulém týdnu uvedla, že export ojetých vozů do zahraničí výrazně posílil. V predikci to může znamenat, že vlivem omezení výroby velkých automobilek nastane na trhu nedostatek nových aut nebo si na ně jednoduše počkáte. V tomto směru začnou mít značnou výhodu ojetiny, které si budeme moct koupit okamžitě.

on-line prodej ojetin

Foto: Pixabay.com

Buď ber ojeté nebo čekej!

Ve chvíli, kdy pominou vládních opatření lze čekat zcela zásadní dopad na trh jak s novými tak i ojetými auty. Nových aut bude pravděpodobně nedostatek, zato ojetých bude stále mnoho. „Řada výrobních závodů mnoha značek funguje buď omezeně, nebo vůbec. To se nutně projeví v nedostatku nových aut na trhu po odeznění epidemie a v dlouhých čekacích lhůtách. Trh ojetých aut pak bude po určitou dobu prakticky jediným zdrojem pro okamžitý nákup vozu. Nezapomínejme, že před vládními opatřeními se rozjížděla běžná nejsilnější sezóna prodejů ojetin. Věříme, že neuspokojená poptávka se bude realizovat velmi brzy po zprovoznění prodejen,“ zdůraznila Topolová.

ČTĚTE: Koronavirus zlevnil ojetá auta o tisíce

Autobazary čekají žně

Podle analýzy AAA AUTO se markantně navýšil zájem o ojeté vozy. Lidé dobře vědí, že použití vlastního auta je v době, kdy venku zuří virus, tím nejbezpečnějším způsobem přepravy. Mnoho bazarů se situaci rychle přizpůsobilo a nabízí prodej aut online s dovozem přímo až domů. Nákup ojetého automobilu je výhodný také díky značným slevám které jsou historicky nejvyšší.

Online prodej ojetin

Online nákup je velmi jednoduchý, stačí navštívit webové stránky www.aaaauto.cz a tam si své vysněné auto rezervovat. Následně probíhá s Call centrem domluva na místě a také čase předání automobilu. Je to čistě na vás, takže není problém vozidlo dovézt přímo domů, práce či na chatu. Vaše „nové“ auto je vydesinfikovano a prodejce chráněn ochrannými pomůckami. Na místě je možné uzavřít nákup vozu na splátky. Úvěr poskytují naši renomovaní partneři.

 

Zdroj: Group PR and PA manager (Michal Häckl)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *