MENU

Renault Morphoz: konektivita a autonomie

Francouzská automobilka Renault představila svou vizi do budoucnosti, přesněji do roku 2025.  Koncept Morphoz využívá modulární elektrickou platformu CMF-EV modelu Alliance, Mezi benefity tohoto řešení patří škálovatelnost po stránce výkonu, kapacity či autonomních asistentů jízdy (stupeň 3).

Renault Morphoz

Foto: Media Renault

Dokonalý elektromobil?

Renault MORPHOZ vychází z filosofie a designové linie své značky. Tento koncept je takovou vitrínou moderních technologií, konektivity a také jistou předzvěstí nové rodiny elektrických modelů Renault. Flotila se začne objevovat v budoucích letech. Patříte mezi skupinu lidí, kteří by si elektromobil koupili ale váhají nad nízkým dojezdem nebo pomalém nabíjení? Renault slibuje, že se tato omezení stanou minulostí.

„MORPHOZ je předobrazem našich příštích vysokovýkonných elektrických modelů. Jeho modulární platforma CMF-EV optimalizuje účinnost vozidla, zatímco prodloužený rozvor s koly ve 4 rozích nabízí nové možnosti pro strhující design a špičkovou obyvatelnost“ Gilles Normand, Ředitel divize elektrických vozidel a mobility Skupiny Renault

 

Zdroj: Media Renault

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *