MENU

Ve Varech BMW v Benátkách zase Lexus

Máte v plánu navštívit 75. ročník mezinárodního filmového festivalu v Benátkách? Pokud ne a máte volno v termínu od 29. srpna do 8. září, zkuste si prodloužit prázdniny na malebném ostrově Lido v přítomnosti filmů a modelů značky Lexus. Tento článek tady není z čistého šílenství, ale z důvodů, že automobilka Lexus je opět hlavním sponzorem tohoto festivalu.

Premiéra modelu Lexus ES 300h

Na své si přijdou i milovníci aut, protože si zde odbude svou premiéru hybridní model Lexus ES 300h, který bude ve světle blesků po boku slavných celebrit. K vidění dále bude nový hybridní model Lexus UX 250h, který bude vystaven před Lexus Lounge Lido v hotelu Terrazza Biennale.



Ve Varech BMW v Benátkách zase Lexus

Lexus bude mít na festivalu flotilu, čítající 40 hybridních automobilů. Kromě nového ES bude modelová řada zahrnovat i SUV modely NX a RX, nebo vlajkový sedan LS a vlajkové luxusní kupé LC. „Lexus chce jít nad obvyklý rámec toho, co by měl přinášet prémiový vůz. Naším cílem je poskytovat jedinečné zážitky v kombinaci s vysokou úrovní řemeslného zpracování, kvality a pokrokovými technologiemi. Naše touha po kreativitě a inovacích jde daleko za hranice automobilového světa,“ říká Fabio Capano, ředitel společnosti Lexus Italy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *