MENU

Na Škodu Karoq si pěkně počkáte

Pokud se řadíte mezi zájemce, kteří si chtějí koupit nástupce Yetiho, nejspíše si budete muset na novou Škodu Karoq hezky počkat. Dodací lhůty jsou dokonce delší než na jiné modely mladoboleslavské automobilky, které se pohybuji v horizontu 7-15 týdnů. Zkrátka, nejrychleji kdy vám ho dodají je 18 týdnů, a to platí navíc pouze pro naftové motorizace (1,6 TDI nebo 2,0 TDI).

Máte-li v plánu objednávat Karoq s motorem 1,5 TSI (110 kW) s automatem DSG ve výbavovém stupni Style s příplatkovou výbavou, skoro to ani nedělejte, protože můžete čekat až 12 měsíců! „Dodací lhůta je individuální v závislosti na konkrétní konfiguraci vozu a jednotlivých prvků mimořádné výbavy. Konkrétní číslo potvrdit nemohu,“ řekla Biddle.



Škodovka však tento problém aktivně řeší a snaží se dodací lhůty zkrátit rozšíření výroby z továrny v Kvasinách také do Mladé Boleslavi, tak snad se zájemci dočkají kratší dodací lhůty.

Přečtěte si náš test infotainmentu nejžádanější konfigurace Škody Karoq!

Celých 90 % všech objednávek Karoqu tvoří vozy vyrobené a vybavené přesně podle individuálních konfigurací jednotlivých zákazníků. Nová Škoda Karoq se začala prodávat 18. října loňského roku, v Kvasinách se však vyráběla od července. V předprodeji si nové SUV objednalo 3500 zákazníků. Škoda Auto dodala za rok 2017 celkem 6300 vozidel.

2 Responses to Na Škodu Karoq si pěkně počkáte

  1. Daniel Hag napsal:

    Už máte někdo zkušenosti s tímto autem?? Nevíte, zdali potřebuje nějaké drobné úpravy?? Jako například toto: https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni-auta/ ??

    • Filip Suchomel napsal:

      Opět zdravím Danieli,

      jelikož je toto téma aktuální a zajímavé, nechám jej tady v diskuzi. Pokud se však bude propagace tvého webu http://www.2din.cz opakovat, budu tyto příspěvky mazat.

      S pozdravem, Filip

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *