MENU

Nový VW Passat Alltrack

Mezi manažery velmi oblíbený vůz se konečně dočkal svého terenního derivátu s přídavkem Alltrack. Model vychází z 8. generace VW Passat se kterým sdílí techniku. Zajímat se budeme o zbrusu nový infotainment, ktery zahrnuje MirrorLink, Android Auto i CarPlay.

Výrobce uvádí:
Informační a zábavní systémy – s aplikacemi Apple a Google. Nové jsou také informační a zábavní systémy, které umožňují nejvyšší míru konektivity, tedy rozmanité možnosti pro připojení přenosných přístrojů. Mezi různá rozhraní patří mimo jiné systém „App Connect“ pro připojení chytrých telefonů. Za tímto označením se ukrývají aplikace „MirrorLink™“ a od roku 2015 u značky Volkswagen poprvé používané aplikace „CarPlay“ (Apple) a „Android Auto“ (Google). Díky těmto třem platformám lze k informačnímu a zábavnímu systému modelu Passat Alltrack připojit téměř všechny chytré telefony a obrovskou škálu aplikací. Paleta nabízených informačních a zábavních systémů zahrnuje pět rádií a rádií s navigačním systémem. Pětipalcovým dotykovým displejem jsou vybaveny přístroje „Composition Touch“ (sériově v modelu Passat Alltrack) a „Composition Colour“, 6,5″ systémy nesou označení „Composition Media“ a „Discover Media“ (plus navigační funkce), zatímco rádio s navigačním systémem „Discover Pro“ má 8″ dotykový displej.
S novým vozem Passat zůstanete velmi snadno ve spojení. Příprava pro mobilní telefon „Comfort“ i „Premium“ (výbava na přání) zajistí díky propojení s vnější anténou vozu optimální příjem signálu.

image

Dále je k dispozici mobilní služba online Car-Net2 využívající internet k získávání nejaktuálnějších informací například o hustotě dopravy. Tento systém, který je dodáván na přání, toho však umí mnohem více. K jeho vlastnostem patří navigace prostřednictvím detailních satelitních snímků či panoramatická vyobrazení službou Google Street View®. Díky neustále aktualizovaným datům můžete na trase Vaší jízdy objevit zajímavá místa – Zvláštní cíle, rychle nalézt nejbližší čerpací stanici nebo dobrou restauraci.

Díky systému „Volkswagen Media Control“ (výbava na přání) lze Vaše rádio nebo navigační systém obzvláště pohodlně ovládat dálkově prostřednictvím Vašeho iPadu nebo tabletu s operačním systémem Android. Volbu hudebního programu nebo plánování trasy jízdy tak mohou pomocí speciální aplikace provádět i cestující na zadních místech.

image

Velmi podobnou techniku také sdílí nová Škoda Superb III. generace.

Written by:

Published on: 9.3.2015

Filled Under: Hlavní strana, Novinky

, , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *